יום ש', א’ בחשון תשע”ה
    חזרה לעמוד הבית  |  דף יצירת קשר  |  Dnl club  
08:12 (11/11/12) ד"ר צחי יצחק זילבר

סירופ אגבה הינו פרוקטוז שאינו זקוק להפרשת ההורמון האינסולין מהלבלב להטמעתו בתאי הגוף. הסירופ, המופק בתהליך ייחודי של אידוי בפחות מ-40 מעלות (raw food) מצמח האגבה, הינו ממתיק טבעי בעל ערך גליקמי נמוך במיוחד, ואינו מעלה את רמת האינסולין בדם. הסירופ מתאים לילדים, לסוכרתיים (לא בעלי סוכר גבוה) ולעוסקים בספורט.מופיע במספר טעמים וריכוזים, יכול לשמש כממתיק למשקאות חמים וקרים, כתוספת למזון וכממתיק למוצרי אפיה. סירופ אגבה אורגני, יכול לשמש כתחליף לסוכר, הוא בריא יותר מסוכר ולעין שיעור מהשימוש בממתיקים מלאכותיים, הוא אף נוח לשימוש מכיוון שהוא מתמוסס בקלות. ארץ מוצא: מכסיקו